Quantcast

Αντώνης Μήνου στον Realfm 97.8: «Η Εθνική είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως»

Ο βετεράνος διεθνής τερματοφύλακας μίλησε για τα υπέρ και τα κατά που έχει να αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον αυριανό (26/3) μεγάλο αγώνα με την Γεωργία. 

Ο βετεράνος διεθνής τερματοφύλακας Αντώνης Μήνου βρέθηκε στον «αέρα» του Realfm 97,8 μιλώντας στον Παύλο Παπαδημητρίου και στην εκπομπή Realsports. Η συζήτηση ήταν γύρω από τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Γεωργία αύριο (26/3 7.00μ.μ.) στην Τιφλίδα και στην προσπάθειά της για πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Ο Αντώνης Μήνου ήταν ξεκάθαρος σχολιάζοντας το αυριανό ματς: «Θεωρώ ότι είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί και αυτοί έχουν ένα μεγάλο κίνητρο. Ωστόσο και εμείς έχουμε την εμπειρία καθώς στο παρελθόν περάσαμε και δύο μπαράζ και πήγαμε σε δύο μεγάλες διοργανώσεις. Βέβαια η ιδιομορφία είναι ότι δεν υπάρχουν παίχτες που είχαν παίξει σ' αυτά τα ματς».

Το πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του Φερνάντο Σάντος που είχε βρεθεί στο Euro 2012, αλλά και στο Μουντιάλ του 2014 με τα ελληνικά χρώματα ξεχωρίζει κάτι σημαντικό στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Παρουσιάζεται σαν ομάδα μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους».

Μιλώντας για την Γεωργία, τόνισε: «Είναι μια ομάδα που θέλει να επιβάλει τον ρυθμό της, ρισκάρει. Οι παίχτες της έχουν εμπειρίες και οι περισσότεροι διεθνείς παίζουν στο εξωτερικό».

Επίσης συμβούλεψε τους Έλληνες διεθνείς να μην έχουν άγχος, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα με μεγάλη σημασία: «Αν πετύχουμε αυτό να γίνει ένα έναυσμα ώστε τα πράγματα να γίνονται καλύτερα. Να έχουμε μια καλή παρουσία σε όλες τις διοργανώσεις».