Quantcast

Αποστολή και στη Γαλλία έχει στα... σκαριά ο Ίβιτς

Όσο φθινοπωριάζει ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο τα… μεταγραφικά μανίκια στην ΑΕΚ.

Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην φαίνεται εκ πρώτης όψεως και να «διαφημίζεται», αλλά στα ενδότερα της Ένωσης υπάρχει δραστηριότητα με φόντο τον Γενάρη.

Στόχος των κιτρινόμαυρων είναι να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα διαβασμένοι κι έχοντας ξεκάθαρο και ολοκληρωμένο μεταγραφικό μπούσουλα στο παζάρι του Ιανουαρίου, χωρίς να χάσουν πολύτιμο χρόνο.

Η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ και η ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης με έναν ή και δύο winger που θα παίζουν και στις δύο πλευρές και θα έχουν την ικανότητα να δημιουργούν ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες στο ένας εναντίον ενός αποτελούν τα τρία «θέλω» του δικεφάλου.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει ήδη πραγματοποιήσει ταξίδι στο εξωτερικό κάτω από απόλυτη μυστικότητα στο πλαίσιο του scouting report και της στοχευμένης παρακολούθησης, ενώ έρχονται κι άλλες αποστολές.

Μία από τις χώρες που υπάρχει στο… GPS της ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου είναι και η Γαλλία.

Παρεμπιπτόντως, στο τμήμα σκάουτινγκ της Ένωσης υπάρχει ο Μπαρμπαλιάς που διατηρεί μονίμως στραμμένες τις… κεραίες του προς τη συγκεκριμένη χώρα και έχει υπόψιν του συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών.

Και για αυτούς ακριβώς τους παίκτες θα φροντίσει να πάρει κατ΄ ίδίαν γεύση ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, o οποίος είναι και ο καθ΄ ύλην αρμόδιος για θέματα που αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου.