Quantcast

Αποθέωση για τους πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανούς στην Μαδρίτη - BINTEO

Οι Ισπανοί είναι οι κατακτητές της Ευρώπης και το επιβεβαίωσαν για ακόμα μια χρονιά. Οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο κατέκτησαν το Eurobasket 2022, νικώντας την Γαλλία στον μεγάλο τελικό του τουρνουά.

Μία μέρα αργότερα η αποστολή των θριαμβευτών επέστρεψε στην Μαδρίτη, με το... πάρτι να συνεχίζεται στο WiZink Center, έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκεί η ομοσπονδία έστησε μια φιέστα για τον Σέρτζιο Σκαριόλο και τους παίκτες του και ο κόσμος αποθέωσε άπαντες για την συμβολή τους και την επιτυχία στο Βερολίνο. Ξεχωριστή αποθέωση για τον Σέρτζιο Σκαριόλο, που έφτασε τα 4 χρυσά μετάλλια σε Eurobasket με την Φούρια Ρόχα.

Το... πάρτι άναψε για τα καλά με την είσοδο του Ρούντι Φερνάντεθ, καθώς ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ανέβηκε στη σκηνή μαζί με το τρόπαιο του Eurobasket, σε μια ιδιαίτερη στιγμή.

Μάλιστα ο Σέρτζιο Σκαριόλο, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του κατά τη διάρκεια του τουρνουά, έστειλε το δικό του μήνυμα. «Ποτέ μην αφήσεις κανέναν να σου πει τι δεν μπορείς να κάνεις. Απλώς πήγαινε και πάρτο», είπε, με τον κόσμο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

Δείτε στιγμές από την αποθέωση των Ισπανών στη Μαδρίτη:

ΠΗΓΗ: filathlos.gr