Quantcast

Αυτό είναι το πρώτο όνομα από Γαλλία για αντι-Μπόλονι στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να... κυνηγήσουν μία εξαιρετική επιλογή για τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τους «πράσινους», που θα πάνε με τον Συλαϊδόπουλο στον πάγκο στα εναπομείναντα δύο ματς των πλέι οφ της Superleague, και έχουν αρχίσει να ψάχνουν ήδη τον διάδοχο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, ο Γιάννης Αλαφούζος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για τον αντί-Μπόλονι, αλλά και για τον Πιέρ Ντρεοσί και το αν θα παραμείνει ο τελευταίος στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

Πάντως, ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής συνεχίζει στο τριφύλλι προς το παρόν και μάλιστα φέρεται να έχει στη λίστα του ένα πολύ δυνατό όνομα, αυτό του Πολ Λε Γκεν, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από την Χάβρη.

O 57χρονος Γάλλος τεχνικός έφτιαξε το όνομά του στη Λιόν, την οποία οδήγησε σε τρία σερί πρωταθλήματα από το 2003 μέχρι το 2005. Ακολούθως δούλεψε για μισή σεζόν (2006/07) στη Ρέιντζερς χωρίς επιτυχία και στην Παρί για δυόμισι χρόνια κατακτώντας ένα Λιγκ Καπ και φτάνοντας στον τελικό Κυπέλλου (2008). Στη συνέχεια εργάστηκε στις εθνικές ομάδες του Καμερούν και του Ομάν, ενώ διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής στην ομοσπονδία της Νιγηρίας. Στην Ευρώπη επέστρεψε το 2017 εργαζόμενος για δέκα μήνες στην τουρκική Μπούρσασπορ, ενώ το Μάιο του 2019 ανέλαβε τη Χάβρη στη Ligue 2, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. Το συμβόλαιό του λήγει και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, καθώς η ομάδα του είναι 13η.