Quantcast

ΒΙΝΤΕΟ: Καραδοκεί για δύο σούπερ παίκτες ο Ολυμπιακός

«Ζεστό» παραμένει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Χένρι Ονιεκούρου, ωστόσο η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ που ανήκει στη Μονακό και αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στην Γαλατασαράι, αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, εντούτοις ο Ολυμπιακός θα κάνει την κίνησή του μόνο αν η γαλλική ομάδα αποφασίσει να προχωρήσει σε δανεισμό του, καθώς η τιμή για αγορά του ξεκινά τουλάχιστον από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Τραμπζονσπόρ, Έντγκαρ Ιέ, που αγωνίζεται δανεικός στη Φέγενορντ.

Δεδομένου πως οι Μπα και Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκονται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων, οι Πειραιώτες ρίχνουν κλεφτές ματιές στην αγορά για παν ενδεχόμενο. 

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτή του 26χρονου Πορτογάλου στόπερ της Τραμπζονσπόρ. Ο Ιέ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στην τουρκική ομάδα, η οποία τον παραχώρησε δανεικό στη Φέγενορντ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπελενένσες, Λιλ, Ναντ, ενώ έχει περάσει και από τις δεύτερες ομάδες των Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ.