Quantcast

ΒΙΝΤΕΟ: Τρελάθηκε που δεν μέτρησε το γκολ του ο Ρονάλντο και έφυγε από το γήπεδο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη τελευταία φάση της ισόπαλης αναμέτρησης της Σερβίας με την Πορτογαλία σημείωσε γκολ, αλλά οι διαιτητές δεν το μέτρησαν.

Ειδικότερα, ο Πορτογάλος σταρ στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης πλάσαρε, με το πλάνο να δείχνει ότι η μπάλα περνάει την γραμμή. Επόπτης και διαιτητής είχαν… αντίθετη άποψη και αυτό εξόργισε τον άσο της Γιουβέντους.

 

Ο 36χρονος σταρ τα έβαλε με τους πάντες ενώ έφυγε από το γήπεδο, πριν τη λήξη του αγώνα. Συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια. Μάλιστα, έβγαλε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και με χαρακτηριστικές κινήσεις συνέχισε να δείχνει τον εκνευρισμό του.

Με το σφύριγμα της λήξης όλοι οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω στο διαιτητή. Ο Φερνάντο Σάντος σε ρόλο… πυροσβέστη προσπαθούσε να συγκρατήσει τα νεύρα των παικτών του.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: 

Το VAR…αναπολούν στα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα μετά απ’ όσα έγιναν στο ματς της Εθνικής τους κόντρα στη Σερβία.

Oι Πορτογάλοι έμειναν στο 2-2 στο Βελιγράδι, αλλά το ματς σημαδεύτηκε από σοβαρό λάθος, καθώς ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις, σε ένα παιχνίδι όπου δεν υπήρχε VAR.

Αποτέλεσμα, ο Ρονάλντο να αποχωρήσει από το γήπεδο πριν τη λήξη και ο διαιτητής Μάκελι να ζητήσει συγγνώμη από τον Φερνάντο Σάντος.

Αναλυτικά πώς αντιμετώπισαν το περιστατικό οι πορτογαλικές εφημερίδες:

Α Bola: «Χωρίς ντροπή», γράφει το πρωτοσέλιδο, όμως  με το «vergonha» («ντροπή») να έχει αντικατασταθεί με το «VARgonha» σε λογοπαίγνιο. «Η απουσία του βιντεοδιαιτητή στέρησε τη νίκη από την Πορτογαλία στο Βελιγράδι».

abola

O Jogo: «VAR γλυκό VAR. Ένα κακό δεύτερο ημίχρονο και ένα ακυρωμένο γκολ του Ρονάλντο αποφάσισαν το αποτέλεσμα, σε ματς χωρίς τον βιντεοδιαιτητή. Ο Ολλανδός βοηθός δεν είδε πώς η μπάλα πέρασε τη γραμμή και ζήτησε συγγνώμη».

ojogo

Record: «Κλοπή! Ο Κριστιάνο σκόραρε στο 90+3’ αλλά ο διαιτητής έκανε μεγάλο λάθος».

record