Quantcast

«Βόμβα» Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ - Το δημοσίευμα του Kicker

Ο δανεισμός του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στον Παναθηναϊκό από την Χόφενχαϊμ ολοκληρώθηκε και ο παίκτης επέστρεψε στη Γερμανία, αλλά όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το Kicker υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ είναι κοντά στην απόκτηση του διεθνούς Σέρβου μέσου, τονίζοντας ότι «αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για την Ενωση».

Μάλιστα, ο παίκτης αρέσει στον Αλμέιδα ο οποίος έχει δώσει την έγκρισή του κι οι άνθρωποι της ομάδας προχωρούν τις συζητήσεις για να ολοκληρωθεί το deal.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού έγραψε πως «πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της Χόφενχαϊμ θα υπάρξει μία αποχώρηση, καθώς ο Γκατσίνοβιτς ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ. Πρόκειται ουσιαστικά για μία είδηση-έκπληξη, αφού ο παίκτης είχε παίξει ως δανεικός για μισό χρόνο στην αντίπαλη ομάδα της ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, που ήθελε να πάρει ξανά τον Σέρβο. Η Χόφενχαϊμ δεν ενδιαφερόταν για τον εκ νέου δανεισμό του παίκτη, τον οποίο ήθελε να πουλήσει και έτσι προέκυψε η προσφορά της ΑΕΚ».

Το ίδιο δημοσίευμα καταλήγει με το εξής: «Η Χόφενχαϊμ ελπίζει να πάρει 2 με 3 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, ο οποίος αποκτήθηκε τον Αύγουστο του 2020 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης».

Η ΑΕΚ είχε ενδιαφερθεί για τον Γκατσίνοβιτς και στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Τσούμπερ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός κινήθηκε πιο γρήγορα και τον έκανε δικό του. Ο Γκατσίνοβιτς την περσινή σεζόν "έγραψε" 21 συμμετοχές, οι 15 εκ των οποίων με το τριφύλλι. Στο παρελθόν πλην της Χόφενχαϊμ έχει αγωνιστεί σε Άιντραχτ και Βοϊβοντίνα.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr