Quantcast

Bundesliga: «Τελειώνει» από την Άιντραχτ ο Γκλάσνερ με το φινάλε της σεζόν

Έπειτα από μια -ούτως ή άλλως- επιτυχημένη διετία που ξανάβαλε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου, οι «αετοί» και ο Όλιβερ Γκλάσνερ δεν θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους μετά το τέλος της εφετινής σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Bundesliga την Τρίτη (9/5).

Ο Γκλάσνερ οδήγησε πέρσι την Άιντραχτ στην κατάκτηση του Europa League με ταυτόχρονη παρουσία της στους ομίλους του εφετινού Champions League, ενώ φέτος διεκδικεί το Κύπελλο Γερμανίας κόντρα στη Λειψία στον τελικό της 3ης Ιουνίου.

Παρόλα αυτά η γερμανική ομάδα, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Αυστριακό τεχνικό ενημέρωσε την Τρίτη (9/5) πως δεν θα παραμείνει στο «τιμόνι» του συλλόγου, μολονότι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

«Η εξέλιξη και η συνολική παρουσία στο δεύτερο μισό της σεζόν ώθησαν τους υπεύθυνους του συλλόγου να επανεκτιμήσουν το status quo» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Άιντραχτ. Ο Γκλάσνερ έχει 93 παιχνίδια με τη γερμανική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις με 37 νίκες, 28 ισοπαλίες και 28 ήττες.