Quantcast

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Πάρτι των «ερυθρόλευκων» στο Βίλα Παρκ

Τρίτο γκολ του Ελ Κααμπί.

Ο Ολυμπιακός μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 17ο λεπτό! Ο Ελ Κααμπί βρέθηκε τετ α τετ, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Τσικίνιο με το τακουνάκι. Αρχικά ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του, αλλά μετά από εξέταση στο VAR το γκολ μέτρησε. Πανικός στο Βίλα Παρκ από τους ερυθρόλευκους.

 

Στο 28' ύστερα από κλέψιμο του Ρέτσου, ο Τσικίνιο με τακουνάκι μοίρασε στον Ποντένσε, ο οποίος με απίστευτη μεταβίβαση βρήκε τον Ελ Κααμπί στην περιοχή, έστρωσε την μπάλα μπροστά του με το κεφάλι και πλάσαρε τον Όλσεν, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

 

Η Άστον Βίλα μειώνει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κας πήρε μέτρα από τα δεξιά, μοίρασε στον Ντιαμπί, ο οποίος βρήκε στα δεξιά της περιοχής τον Γουότκινς, ο οποίος πλάσαρε τον Τζολάκη για το 2-1.

 

Η Άστον Βίλα φέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο 52'. Βαθιά μεταβίβαση προς τον Μπέιλι δεξιά της περιοχής, εκείνος μεταβιβάζει στον Ντιαμπί, ο οποίος σούταρε και νίκησε τον Τζολάκη στην κλειστή του γωνία για το 2-2.

 

Πέναλτι για τον Ολυμπιακό στο 56! Εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη από τα δεξιά, ο Ρέτσος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ντόουγκλας Λουίζ και ο διαιτητή έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Ελ Κααμπί να ευστοχεί, σημειώνοντας το τρίτο του προσωπικό γκολ.

 

Κι άλλο γκολ ο Ολυμπιακός που κάνει το 4-2. Ο Έσε στο 67' έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Κόνσα, ο Όλσεν δεν κατάφερε να διώξει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

 

Χαμένο πέναλτι για την Άστον Βίλα στο 84' και έτσι παραμένει το 4-2 υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Ντόουγκλας Λουίζ εκτέλεσε, χτύπησε η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Τζολάκη και άουτ.