Quantcast

Δίλημμα Καρέρα για τη διάταξη της ΑΕΚ με Μπράγκα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (22/10, 22:00) στην Πορτογαλία την Μπράγκα για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και ψάχνει αποτέλεσμα για να μπει γερά από την αρχή στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Μάσιμο Καρέρα ετοιμάζει τα πλάνα του για το ματς με τους Πορτογάλους, ενώ έχει στο μυαλό του και την εικόνα της Ένωσης στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που δεν ήταν καλή. Γι’ αυτό και δεν έχει καταλήξει σε ποιο σχήμα και ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει.

Ο Καρέρα φαίνεται πως αμφιταλαντεύεται για τη διάταξη με την οποία θα παρατάξει τον δικέφαλο επί πορτογαλικού εδάφους. Το δίλημμά του είναι αν θα διατηρήσει την τριάδα στην άμυνα ή θα επιστρέψει στο 4-3-3, από τη στιγμή που επιστρέφει στη διάθεσή του ο τιμωρημένος στο προηγούμενο ματς Μάνταλος.

Στην τριάδα του κέντρου θα βρεθούν ο αρχηγός της ΑΕΚ, ο Σάκχοφ και ο Κρίστιτσιτς, με τους Βασιλαντωνόπουλο και Τσιντώντα να είναι οι μόνοι σίγουροι στα μετόπισθεν.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται αντί για 4-3-3, ο Καρέρα να επιλέξει το 3-5-2, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη μεσαία γραμμή του, αφού το ματς δεν θέλει να το χάσει με τίποτα. Σε μία τέτοια περίπτωση ο Λιβάγια θα είναι σε ρόλο δεύτερου φορ πίσω από τον Ανσαριφάρντ ή τον Ολιβέιρα.