Quantcast

Δήλωση Αλμέιδα για Αραούχο - Εισήγηση για παραμονή ξένου άσου

Με το κεφάλαιο "Σέρχιο Αραούχο" να κλείνει οριστικά για την ΑΕΚ πριν από λίγες μέρες, η ισπανική ιστοσελίδα tintaamarilla.es, που ασχολείται με θέματα της Λας Πάλμας, μεταφέρει δήλωση του Ματίας Αλμέιδα για την αποχώρηση του Αργεντινού επιθετικού.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ένωσης τόνισε: "Αν και έχουμε συζητήσει κυρίως το ποδοσφαιρικό κομμάτι, θίξαμε και το προσωπικό του θέμα. Είμαι από αυτούς που σέβονται τις αποφάσεις τον άλλων. Εκείνος (Αραούχο) θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει με το μέλλον του".

Ο αρμόδιος δημοσιογράφος της ισπανικής ιστοσελίδας που ασχολείται με το εν λόγω θέμα, ανέφερε: "O Mατίας Αλμέιδα παραδέχεται ότι δεν κατάφερε να πείσει τον Aραούχο. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε με τον συμπατριώτη του, αλλά δεν μπόρεσε να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Αθήνας".

Στο μεταξύ, στο Περού βρίσκεται ο Αλεξάντερ Κάλενς, κάνοντας προετοιμασία με την εθνική του ομάδα ενόψει του Κόπα Αμέρικα, αλλά εξελίξεις αναμένονται άμεσα για το μέλλον του.

Ο 32χρονος στόπερ αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στην ΑΕΚ από τη Χιρόνα και γίνεται προσπάθεια να συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα.

Η Ένωση βρίσκεται σε επαφές με την ισπανική ομάδα, η οποία δεν τον υπολογίζει στα πλάνα της, προκειμένου να ρίξει την οψιόν αγοράς.

Ο παίκτης θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα, παρά τις "σειρήνες" τόσο από την Αραβία, όσο και από το MLS.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τον Ματίας Αλμέιδα πάντως να έχει εισηγηθεί την παραμονή του στο ρόστερ.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr