Quantcast

Δύο απουσίες για Ολυμπιακό με ΑΕΚ - Κρίνεται του Γκάρι - Ένα το ερωτηματικό για την 11άδα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ (13/11, 19:30) και ο Μίτσελ ξέρει από τώρα πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βρσάλικο και Μπα.

 Οι δύο αμυντικοί έχουν ενοχλήσεις και βρίσκονται ήδη σε… mood διακοπής, με σκοπό φυσικά να είναι έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, ο Γκάρι Ροντρίγκες ενδέχεται να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής. Ο εκρηκτικός εξτρέμ πέρασε μία εβδομάδα με καθημερινές και διπλές θεραπείες και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε κανονικό ρυθμό. Αν αυτό συμβεί, τότε ο Μίτσελ θα τον υπολογίζει κανονικά και λογικά θα τον έχει μαζί του στην αποστολή ως μία έξτρα λύση στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Στα της ενδεκάδας, θεωρείται δεδομένο ότι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, με την τετράδα στην άμυνα να αποτελείται από τους  Άβιλα, Παπασταθόπουλο, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ, ενώ στα χαφ δεν πρόκειται να αλλάξει το δίδυμο Χουάνγκ, Εμβιλά. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί μπροστά με τους Μπιέλ, Χάμες και Μασούρα που θα πλαισιώσουν τον Ελ Αραμπί ή τον Μπακαμπού.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr