Quantcast

Δύσκολη η παραμονή για δύο στον Παναθηναϊκό - Ο ένας βασικός - Σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τη Μονάρκας για Βιγιαφάνιες

Ο Παναθηναϊκός επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Ανουάρ και Νάγκι μέχρι και το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, αλλά η παραμονή τους για τη νέα σεζόν είναι εξαιρετικά αβέβαιη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ήταν «ζεστοί» στο ενδεχόμενο να παραμείνουν στους πράσινους και την επόμενη περίοδο, αλλά αυτό δύσκολα πρόκειται να συμβεί.

Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση του Ανουάρ αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να υπάρξουν επαφές με την πλευρά της Βαγιαδολίδ, προκειμένου να φανεί αν μπορεί να βρεθεί «φόρμουλα» και να παραμείνει ο Μαροκινός χαφ, αφού έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του. Το πιθανότερο, πάντως, είναι να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει.

Από την άλλη, ο Νάγκι δεν έπεισε τους Τσάβι Ρόκα και Γιώργο Δώνη, ενώ είχε αρκετά θέματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού να έχει αποφασίσει πως είναι καλύτερα να μην συνεχίσει ο Ούγγρος εξτρέμ της Λέγκια Βαρσοβίας στο τριφύλλι και την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά το θέμα του Λούκας Βιγιαφάνιες, οι πράσινοι βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τη Μονάρκας, ώστε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες για την άφιξη του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στην Ελλάδα. Ωστόσο, προβλήματα υπάρχουν σχετικά με τη διαφορά ώρας με το Μεξικό που καθιστά δυσκολότερη την επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.