Quantcast

Εβδομάδα εξελίξεων και ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στον Ολυμπιακό και αυτή την εβδομάδα αναμένεται κάποια να κλείσουν, με τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι πρώτες ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα, με αυτή της παραμονής του Κωνσταντή Τζολάκη να κάνει την αρχή.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 και μετά το φιλικό της εθνικής ομάδας με τη Μάλτα αύριο, θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα βάλει την υπογραφή του. Ακολούθως θα γίνουν οι ανακοινώσεις, για να φύγει ο Τζολάκης ξέγνοιαστος για τις διακοπές του.

Η δεύτερη υπόθεση που αναμένεται να ολοκληρωθεί είναι αυτή του Ντάνι Γκαρθία. Ο 33χρονος μέσος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες οικονομικής φύσης για να ολοκληρωθεί το deal και να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

Εντός των ημερών αναμένεται και η επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Φορτούνη, καθώς εκκρεμεί το ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δύο άνδρες αναμένεται να τα βρουν για να παραμείνει ο αρχηγός στον Ολυμπιακό, παρά τις πολλές και δελεαστικές προτάσεις που έχει στα χέρια του ο 31χρονος μεσοεπιθετικός.

Επίσης, πολύ πιθανή δείχνει και η παραμονή του Στέβαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος μπορεί να μην αποτελεί τόσο βασικό "εργαλείο", αλλά έδωσε πολύ σημαντικές λύσεις σε αρκετά ματς, ερχόμενος απ’ τον πάγκο. Οι επαφές των δύο πλευρών γίνονται σε πολύ καλό κλίμα και το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει και 34χρονος άσος.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr