Quantcast

Έως το 2025 στην Ντόρτμουντ ο Ρέινα

Η Ντόρτμουντ ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Τζιοβάνι Ρέινα, μέχρι το 2025, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Μπουντεσλίγκα. Ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός γιόρτασε τα 18 χρόνια του την περασμένη εβδομάδα.

«Η βελτίωση του Τζιοβάνι τους τελευταίους μήνες ήταν απίστευτη. Σίγουρα θα αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι του αθλητικού μέλλοντος της Μπορούσια Ντόρτμουντ» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μίχαελ Τσορκ.

Ο Ρέινα, ο οποίος έχει επίσης την εμπειρία συμμετοχής στο Champions league, δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει στην Ντόρτμουντ.

«Η BVB είναι ένας μεγάλος σύλλογος που μπορεί να διεκδικεί τίτλους και βρίσκεται μέσα σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις. Έχω ήδη μάθει πολλά στην Ντόρτμουντ και θέλω να μάθω πολλά περισσότερα από την παραμονή μου στην ομάδα στο μέλλον» είπε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι γιός του παλαίμαχου Αμερικανού διεθνούς, Κλαούντιο Ρέινα.

Η Ντόρτμουντ είναι τρίτη στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα μετά από επτά αγώνες στην τρέχουσα σεζόν, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, ενώ το Σάββατο αντιμετωπίζει την Χέρτα στο Βερολίνο.