Quantcast

Επίσημο: Παίκτης της Αλ Ιτιχάντ για τρία χρόνια ο Μπενζεμά

Ο Γάλλος φορ υπέγραψε συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες μέχρι το 2026, και θα λάβει περίπου 200 εκατ. ευρώ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων και των εμπορικών συμφωνιών. 

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός! Ο Καρίμ Μπενζεμά αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ, καθώς πήγε στη Τζέντα και ολοκληρώθηκε το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας του.

Ο Γάλλος φορ υπέγραψε συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες μέχρι το 2026, και θα λάβει περίπου 200 εκατ. ευρώ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων και των εμπορικών συμφωνιών. Με αυτόν τον τρόπο, ο Μπενζεμά γίνεται ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον πλανήτη, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που αγωνίζεται και αυτός στο ίδιο πρωτάθλημα. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η παρουσίασή του στον κόσμο, στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 65 χιλιάδες φίλαθλοι.

Θυμίζουμε πως η Αλ Ιτιχάντ, με προπονητή τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, είναι η εν ενεργεία πρωταθλήτρια της Σαουδικής Αραβίας, καθώς κατέκτησε φέτος τον τίτλο, κάτι που φιλοδοξεί να πετύχει εκ νέου με τον Μπενζεμά πλέον στη σύνθεσή της.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr