Quantcast

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων!

Ο Ισπανός προπονητής τα βρήκε οριστικά με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος και επιστρέφει στο λιμάνι μετά από επτά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες και από την Ισπανία, ο Μίτσελ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ενώ όπως αναφέρουν από την Ιβηρική θα βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει.

Ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης για να ολοκληρώσει τα τυπικά της επιστροφής του στους ερυθρόλευκους, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του παίκτες.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να υπογράψει με τους πρωταθλητές Ελλάδας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, καθώς στην πρώτη του έμεινε στον πάγκο του Ολυμπιακού για 90 παιχνίδια, από τον Φλεβάρη του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

Ο Μίτσελ επελέγη ως γνώστης του κλαμπ, της ελληνικής πραγματικότητας και προσωπικότητα που μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Παράλληλα, η εκτίμηση στο πρόσωπό του παρέμενε ακέραιη από την πρώτη του θητεία.

Τότε είχε συμβάλει στα τρία σερί πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, αλλά και στις καλές παρουσίες στο Champions League. Χαρακτηριστικά είχε 7 νίκες και 1 ισοπαλία σε 14 αγώνες στο Champions League, με νίκες απέναντι σε ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπενφίκα και η Άντερλεχτ, ενώ οδήγησε την ομάδα ως τους «16» της διοργάνωσης τη σεζόν 2013-14.

Μετά τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από τη Μαρσέιγ, όπου είχε 46 παιχνίδια στον πάγκο της με 17 νίκες, 17 ισοπαλίες, 12 ήττες. Επόμενος σταθμός στην προπονητική του καριέρα ήταν η Μάλαγα που είχε 33 ματς με 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 19 ήττες.

Το 2019 υπέγραψε στην Πούμας στο Μεξικό, ενώ το 2021 επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Χετάφε.   Στην ισπανική ομάδα έμεινε μόλις για 8 ματς, ενώ εδώ και περίπου έναν χρόνο ήταν ελεύθερος.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr