Quantcast

Επιστροφή Ντίαθ στην Εθνική Ισπανίας

Ο Αλμπέρτο Ντίαθ, ο οποίος είχε «κοπεί» στην προετοιμασία της Εθνικής Ισπανίας, ενόψει του προσεχούς Eurobasket, επέστρεψε στους «φούριας ρόχας» προκειμένου να καλύψει το κενό του πολύτιμου, αλλά άτυχου, Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ αουτ από το Eurobasket. 

«Ο Αλμπέρτο Ντίαθ επανέρχεται για να ενισχύσει τη θέση του πόιντ γκαρντ, μια θέση που δέχτηκε άλλο ένα σκληρό χτύπημα με τον τραυματισμό του Σέρχιο Γιουλ. Ο Αλμπέρτο ολοκλήρωσε με την ομάδα του την τελευταία φάση της αποθεραπείας από τον τραυματισμό που υπέστη στις αρχές Ιουλίου. Γνωρίζουμε ότι έχει δουλέψει πολύ καλά με τον σύλλογο και ότι έχει αναρρώσει πλήρως και σε καλή κατάσταση. Ήταν πάντα μέλος της ομάδας μας, συμμετέχοντας σε πολλές συγκεντρώσεις. Γνωρίζει τέλεια τα συστήματα, τις αξίες και τις αρχές μας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Σκαριόλο.

Το ρόστερ: Λορένζο Μπράουν, Χουάν Νούνιες, Χάιμε Φερνάντεθ, Αλμπέρτο Ντίαθ, Ντάριο Μπριθουέλα, Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγκι, Ρούντι Φερνάντεθ, Ζοέλ Πάρα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Χάιμε Πραντίγια, Ουσμάβ Γκαρούμπα, Σέμπας Σάινθ, Φραν Γκουέρα, Ουίλι Ερνανγκόμεθ.