Quantcast

Έρχεται κι άλλη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό – Αυτοί «βλέπουν» ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

Μετά τον Αϊτόρ, έρχεται και το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα του Παναθηναϊκού. 

Ο Τσάβι Ρόκα φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές για να ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες ημέρες μια ακόμα μεταγραφή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον συγκεκριμένο παίκτη και περιμένει το “πράσινο φως” από τη διοίκηση, ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι ο παίκτης αυτός να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Στη συγκεκριμένη θέση αναμένεται να αποκτηθούν δυο ποδοσφαιριστές. 

Παράλληλα, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής φέρεται να αναζητεί στην ξένη αγορά ένα παίκτη για τη μεσαία γραμμή, ο οποίος θα μπορεί να βοηθήσει τόσο στον δημιουργικό τομέα, όσο και στην αμυντική λειτουργία των “πράσινων”. Αρχικά, ο προγραμματισμός ήθελε τους “πράσινους” να κινούνται για την απόκτηση δυο παικτών για τη μεσαία γραμμή, αλλά τελικά αποφασίστηκε να αποκτηθεί ένας και να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στον Αλεξανδρόπουλο τη νέα αγωνιστική περίοδο.  

Στο μεταξύ, στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Δώνης στη χθεσινή προπόνηση έδειξε στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στις αδυναμίες που έχει ο Παναθηναϊκός αλλά έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον ΠΑΟΚ. Γερή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα έχουν βάλει οι Νάγκι και Μπουζούκης, οι οποίοι δεν ξεκίνησαν στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα.