Quantcast

Ετοιμάζει για βασικό τον Μαουρίσιο ο Μπόλονι

Η λειψανδρία στη μεσαία γραμμή και η ποιότητα του Ζοσέ Μαουρίσιο αναγκάζουν τον Λάζλο Μπόλονι να σκεφτεί τη χρησιμοποίηση του Βραζιλιάνου στην ενδεκάδα του σαββατιάτικου (24/10, 20:30) παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Βόλο.

 Διότι υπό άλλες συνθήκες, ο 32χρονος μέσος θα έπαιζε ως αλλαγή, αφού ακόμα δεν είναι εντελώς έτοιμος

Ο Μαουρίσιο διατήρησε τη φυσική κατάσταση του σε καλά επίπεδα, παρότι δεν συμμετείχε σε κανονική προετοιμασία και εντάχθηκε στον Παναθηναϊκός στις αρχές Οκτωβρίου. Ωστόσο, χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο 100% της φόρμας του και σίγουρα δεν έχει ρυθμό αυτή την εποχή.

Από την άλλη, ο Μπόλονι κοιτάζει το δυναμικό του και δεν βλέπει λύσεις για τον άξονα. Οι Γιασίν Αγιούμπ και Λούκας Βιγιαφάνιες, οι οποίοι προορίζονταν για βασικοί, παραμένουν στα «πιτς». Ο Μπουζούκης μοιάζει ντεφορμέ, ενώ οι Αλεξανδρόπουλος και Σερπέζης δεν έχουν εμπειρία.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπόλονι σκέφτεται σοβαρά να αρχίσει στην ενδεκάδα τον Μαουρίσιο. Ασφαλώς, ο Ρουμάνος αντιλαμβάνεται ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αδυνατεί να παίξει 90 λεπτά και θα τον αντικαταστήσει στη διάρκεια του ματς. Όμως, φαίνεται πως θα είναι μία επιλογή που ο Μπόλονι θα πάρει υποχρεωτικά, ελλείψει εναλλακτικών.