Quantcast

Έτοιμος για επιστροφή στη δράση με πολλές απουσίες ο Άρης

Μετά τα χθεσινά αρνητικά τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, απομένει μόνο το «ΟΚ» της Super League 1 για τη διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής (1/11, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ούτως ή άλλως, ο Άκης Μάντζιος είχε βάλει την ομάδα του από τις αρχές της εβδομάδας σε συνθήκες προετοιμασίας αγώνα, μιλώντας καθημερινά στους παίκτες του.

Χθες, μάλιστα, δούλεψε αρκετά και πάνω στην τακτική αντιμετώπιση του Αστέρα και σήμερα θα δοκιμάσει και το τελικό του πλάνο ενδεκάδας.

Πλάνο στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνονται οι πέντε που παραμένουν θετικοί στον Covid-19 (θα υποβληθούν σήμερα σε νέο τεστ), οι τρεις που ναι μεν βγήκαν χθες για δεύτερη φορά αρνητικοί και σήμερα θα προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά έχουν χάσει δέκα μέρες προπονήσεων καθώς και ο Ρόουζ που είναι τιμωρημένος.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Σάσα που προπονείται χαλαρά αυτή την εβδομάδα, λόγο ενός χτυπήματος στη μέση.

Επομένως, ο προπονητής του Άρη είναι δεδομένο ότι θα έχει 8-9 απουσίες στο κυριακάτικο παιχνίδι, μερικές εκ των οποίων αφορούν βασικούς ποδοσφαιριστές και τον αναγκάζουν να πάει στις εναλλακτικές που φέτος υπάρχουν με το βάθος στο ρόστερ.

Μία σίγουρη είναι η παρθενική εμφάνιση του Μπεναλουάν στο πλευρό του Δεληζήση αντί του τιμωρημένου Ρόουζ.