Quantcast

Europa Conference League: Σλάβια και Μακάμπι περιμένουν Παναθηναϊκό και Άρη αντίστοιχα

Η ομάδα της Τσεχίας διέλυσε 7-0 τη Σεντ Τζόσεφς από το Γιβραλτάρ, ενώ αυτή του Ισραήλ απέκλεισε την Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν.

Σλάβια Πράγας και Μακάμπι Τελ Αβίβ επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και στις ρεβάνς με Σεντ Τζόσεφς και Ζίρα, παίρνοντας τα «εισιτήρια» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπου θ΄ αντιμετωπίσουν Παναθηναϊκό και Άρη αντίστοιχα.

Μία εβδομάδα πριν το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό η Σλάβια, μετά το 4-0 στο Γιβραλτάρ, διέλυσε με 7-0 εντός έδρας την Σεντ Τζόσεφς, με τον Ολαγίνκα να πετυχαίνει δύο από τα τέσσερα τέρματα του πρώτου μέρους και να σκοράρουν ακόμη οι Γιουρέτσκα, Φίλα, Τιέχι, Έβερτον και Τραορέ.

Η Μακάμπι «πάτησε» στο 3-0 επί της Ζίρα στο Αζερμπαϊτζάν και στη ρεβάνς επί ισραηλινού εδάφους πήρε «σβηστά» το 0-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχθεί στο πρώτο ματς τον Άρη. 

Με κορυφαίο τον Ισάμ Τσεπάκ ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 2-0 την Μπότεφ Πλόβντιβ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και σε συνδυασμό με το 0-0 στη Σόφια, προκρίθηκε πανηγυρικά στον 3ο προκριματικό της διοργάνωσης.

Και τα δύο γκολ των Κύπριων ήρθαν στις καθυστερήσεις κάθε ημιχρόνου και, πλέον, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση που θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού Όσιγιεκ (Kροατία) - Κίζιλζαρ (Καζακστάν).