Quantcast

Για δύο αποτελέσματα στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ - Το σχέδιο του Φερέιρα για Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ, μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, δεν θέλει να αποκλειστεί από το Κύπελλο και για να μην γίνει αυτό καλείται να υπερασπιστεί το 3-2 του πρώτου αγώνα.

Ερυθρόλευκοι και ασπρόμαυροι συγκρούονται απόψε (21:30) στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν για δύο αποτελέσματα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ετοιμάσει ένα πλάνο υπομονής, προκειμένου να φύγει από το Φάληρο χωρίς να ηττηθεί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά σκέφτεται να παίξει με τρεις χαφ για να καλύπτουν τρύπες και να έχουν περισσότερα τρεξίματα, με την ενδεκάδα να απαρτίζεται από τους Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλη, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Λημνιό, Βιεϊρίνια και Άκπομ.

Πασχαλάκης στο τέρμα,  Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης η τετράδα στην άμυνα, με τους Εσίτι, Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί να συμπληρώνουν την τριάδα στα χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Άκπομ και στα άκρα οι Βιεϊρίνια και Λημνιός, με τον Πέλκα να έχει κι αυτός ελπίδες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Μιχάι και Μπίσεσβαρ.