Quantcast

Για την 5η νίκη πριν τη διακοπή ο Παναθηναϊκός - Έτσι θα παίξει με ΠΑΣ

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί και τις μεστές εμφανίσεις θέλει να δώσει απόψε (21:30) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική της Super League 1.

Οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, έχοντος το απόλυτο (4/4) κι έτσι θέλουν να πορευτούν ως τη διακοπή του πρωταθλήματος, μετά την οποία ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πλέον ένα πλήρες ρόστερ, με την προσθήκη των Τσοκάι και Τρουιγιέ, και με πίστη στο πλάνο συνεχίζει τη δουλειά. Για το σημερινό ματς οι νεοαποκτηθέντες δεν υπολογίζονται, όπως και ο τραυματίας Κώτσιρας.

Ο Μπερνάρ αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ξεκινώντας πιθανότατα για πρώτη φορά από την αρχή, ενώ μένει να φανεί αν οι Σένκεφελντ και Χουάνκαρ θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, από την πλευρά του, δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, αλλά η νίκη επί του Λεβαδειακού έφτιαξε το κλίμα και ανέβασε την ψυχολογία.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Θανάση Στάικο, καθώς οι Κιάκος, Ριένστρα και Λώλης βρίσκονται εκτός πλάνων λόγω τραυματισμών. Στον αντίποδα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Μπαλάν.

Το ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα το διευθύνει ο Κουτσιαύτης.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Γκάνεα – Πέρεθ, Τσέριν – Παλάσιος, Μπερνάρ, Αϊτόρ – Σπόραρ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος – Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος – Ροσέρο, Παμλίδης, Μορέιρα.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr