Quantcast

Για την επιστροφή στις νίκες με ΠΑΣ ο Ολυμπιακός - «Φρεσκάρισμα» από Μαρτίνς

Το… καθήκον τους καλούνται να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα (17:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δημιούργησαν προβληματισμό τα αποτελέσματα της ομάδας μέσα στον Απρίλιο, αφού ο απολογισμός ήταν μία ήττα από τον Παναθηναϊκό και τρεις ισοπαλίες, οι δύο στο Κύπελλο που της κόστισαν τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στην παράταση της ρεβάνς στο Φάληρο.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες δεν έχουν κερδίσει πέντε επίσημα παιχνίδια στη σειρά για πρώτη φορά μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια. Η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού ήταν πριν από 48 μέρες και ήταν το 2-1 επί του Άρη στο ξεκίνημα της διαδικασίας των πλέι οφ.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει αήττητη στα τελευταία 34 παιχνίδια. Έχει να χάσει από τις 12 Ιουλίου 2020 (1-0 από τον ΠΑΟΚ τότε).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, από τη μεριά του, έχει αποδείξει πως μπορεί να βάλει δύσκολα στους «μεγάλους» της κατηγορίας, παρότι αποτελεί τη μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει στους αγώνες κατάταξης.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μαρτίνς, που δεν υπολογίζει σε Λαλά, Ανδρούτσο, Σισέ και Καρμπόβνικ, προτίθεται να «φρεσκάρει» την ομάδα του, κυρίως από τη μέση και μπροστά, σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στα δύο προηγούμενα ματς με τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, ο Ηρακλής Μεταξάς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΠΑΣ τους Κόντε, Μορέιρα, Σούλη και Μίνα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Βρουσάι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Καρβάλιο, Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρας (Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Περέα.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr