Quantcast

Για το απόλυτο στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός

Μετά την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 8:30 το βράδυ τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στους Σα και Μασούρα, καθώς ο πρώτος είναι άρρωστος και ο δεύτερος έχει ένα θεματάκι τραυματισμού.

Έτσι, λοιπόν, θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Τζολάκης, ενώ σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Φορτούνης.

Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας. Οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Φορτούνης στη μεσαία γραμμή και οι Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Μπορεί να πρόκειται για έναν εκ των νεοφώτιστων της κατηγορίας, όμως ο ΠΑΣ έχει αποδείξει ότι είναι «σκληρό καρύδι» από την περσινή σεζόν και δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Από την άλλη, ο ΠΑΣ «τσίμπησε» έναν βαθμό την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και σήμερα, απέναντι σε ακόμη έναν δύσκολο αντίπαλο, ώστε να φτάσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πανουργιάς, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Καρτάλης, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Νάουμετς, Λιάσος, Λώλης, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό, Κριζμάν.

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καφού, Καμαρά, Μπρούνο, Φορτούνης, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Σουντανί, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.