Quantcast

Γκουαρντιόλα: «Δεν ξέρω πότε επιστρέφει ο Αγουέρο»

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, δεν μπορεί ακόμη να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, επειδή εξακολουθεί να βρίσκεται σε καραντίνα, αφού ήλθε σε στενή επαφή με άτομο που βρέθηκε θετικό στην COVID-19.

Ο επιθετικός της Σίτι έχει χάσει τα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας και ο προπονητής του, Πεπ Γκουαρντιόλ,α είπε ότι ο 32χρονος θα χάσει επίσης τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με την Άστον Βίλα για την Premier League.

«Ο Σέρχιο δεν είναι έτοιμος για αύριο. Εξακολουθεί να βρίσκεται σε απομόνωση. Δεν ξέρω (για πόσο καιρό)» δήλωσε ο Γκουρντιόλα σε δημοσιογράφους την Τρίτη. «Χρειαζόμαστε τον Αγουέρο, μας λείπει. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, είναι ο καλύτερος επιθετικός στην ιστορία μας».

Και πρόσθεσε ο Καταλανός τεχνικός: «Μπορεί να κερδίσει παιχνίδια μόνος του και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι μαζί μας, αλλά δεν βρισκόμαστε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε. Προχωρήσαμε με τους παίκτες που έχουμε και βρήκαμε τις εναλλακτικές λύσεις».

Ο Γκουαρντιόλα είπε ακόμη ότι ο Εμερίκ Λαπόρτ θα χάσει επίσης το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, αλλά ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και θα μπορούσε να δώσει το «παρών» στον επόμενο αγώνα της ομάδας το Σάββατο, όταν η Σίτι θα αντιμετωπίσει την Τσέλτεναμ για τη φάση των «32» του κυπέλλου Αγγλίας.