Quantcast

Γκουαρντιόλα: «Καλό το Λιγκ Καπ αλλά... έρχεται η Παρί!»

Τη χαμηλή προτεραιότητα που έχει για τη Μάντσεστερ Σίτι το Λιγκ Καπ παραδέχθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, δύο ημέρες πριν τον τελικό του Γουέμπλεϊ με την Τότεναμ.

Μιλώντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι "το Λιγκ Καπ είναι καλό, παίζουμε για να κερδίσουμε, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν... έρχεται. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το Champions League είναι πολύ κοντά και η Premier League δεν έχει τελειώσει. Αυτές είναι πιο σημαντικές διοργανώσεις".

Με τον τελικό να διεξάγεται μόλις τρεις ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Καταλανός είναι πολύ πιθανό να παρατάξει τη Σίτι με αλλαγές στο Γουέμπλεϊ. Θα έχει, πάντως, περισσότερες λύσεις, καθώς είδε τους Κέβιν ντε Μπρόινε και Σέρχιο Αγουέρο να προπονούνται κανονικά σήμερα.

Ο Βέλγος μέσος είχε αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού στον (χαμένο) ημιτελικό κυπέλλου με την Τσέλσι, την περασμένη εβδομάδα, και δεν έπαιξε την Τετάρτη (21/4), στο ματς πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα.

Σε ό,τι αφορά τον Αργεντινό επιθετικό, του οποίου η τελευταία σεζόν στους "πολίτες" έχει σημαδευτεί από συνεχή προβλήματα, προέρχεται από αποχή δύο εβδομάδων λόγω τραυματισμού.