Quantcast

Η επόμενη μέρα στην Μπαρτσελόνα – Αυτοί «παίζουν» για τον πάγκο

Τον αντικαταστάτη του Κίκο Σετιέν αναζητάει η Μπαρτσελόνα, έπειτα από την ηχηρή «σφαλιάρα» που δέχτηκε από την Μπάγερν Μονάχου.

Παρότι διατηρούν συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, οι Καταλανοί αναμένεται να λύσουν πρόωρα τη συνεργασία τους με τον 60χρονο προπονητή, αφενός γιατί δεν πέτυχε κανέναν από τους στόχους που είχαν τεθεί και αφετέρου γιατί δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με σημαντικούς παίκτες του συλλόγου.

Ήδη τρία ονόματα φιγουράρουν στη λίστα διαδοχής του 61χρονου. Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο φαίνεται να έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή, ενώ στη λίστα βρίσκεται και ο πρώην παίκτης της ομάδας και νυν ομοσπονδιακός της εθνικής Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν.

Στο κάδρο βρίσκεται και ο πρώην αρχηγός των μπλαουγκράνα, Τσάβι Ερνάντεθ. Ο 40χρονος Καταλανός ανανέωσε στις 5 Ιουλίου το συμβόλαιό του με την Αλ Σαντ και θα παραμείνει στον πάγκο της και για την επόμενη σεζόν (2020-21). Στη συμφωνία των δυο πλευρών, ωστόσο, τέθηκε μια ειδική ρήτρα. Σύμφωνα με αυτή ο Τσάβι θα μπορεί ν' αποχωρήσει σε περίπτωση που φτάσει πρόταση από την Μπαρτσελόνα για να καθίσει στον πάγκο της.