Quantcast

Η Μπαρτσελόνα «βλέπει» έναν «νέο Πέδρι» στο πρόσωπο του Μολέιρο

Η Μπαρτσελόνα ενίσχυσε το εφετινό καλοκαίρι το ρόστερ της με πολλούς παίκτες «πρώτης γραμμής», όπως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Ζιλ Κουντέ και ο Ραφίνια, όμως δεν έχει σταματήσει να «τσεκάρει» και το «νέο αίμα» του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Στα ονόματα που «βλέπουν» πολύ ζεστά οι «μπλαουγκράνα» για το άμεσο μέλλον είναι κι ο 18χρονος μέσος Αλμπέρτο Μολέιρο της Λας Πάλμας, ο οποίος έχει κάνει αισθητή την παρουσία του απ’ την περσινή σεζόν στην ομάδα των Καναρίων Νήσων, υπό τις οδηγίες του άλλοτε προπονητή των ακαδημιών της «Μπάρτσα», Γκαρθία Πιμιέντα.

Ο Μολέιρο, που είναι ήδη διεθνής με την U21 της Ισπανίας, μετράει 3 ασίστ σε 3 αγώνες στη LaLiga2, όπου έχει ήδη πάρει «κεφάλι» η Λας Πάλμας και η Μπαρτσελόνα βλέπει στο πρόσωπό του έναν «νέο Πέδρι», τον οποίο είχε αποκτήσει πριν από τρία χρόνια από τους «νησιώτες».

Ο παίκτης απ’ την πλευρά του σε δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ επισήμανε πως οι Καταλανοί έκαναν μία πρώτη κρούση για τον ίδιο τρεις εβδομάδες πριν κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο», αλλά το θέμα για την ώρα δεν προχώρησε.

«Είναι ο σύλλογος που έβλεπα από μικρός. Μεγάλωσα με την Μπάρτσα κι όλο αυτό με ενθουσιάζει πολύ, αλλά και στη Λας Πάλμας είμαι καλά », τόνισε ο 18χρονος μέσος, ο οποίος παραδέχθηκε επίσης πως έχει συζητήσει το όλο θέμα και με τον Πέδρι. «Με ρώτησε: "Θα έρθεις"; Είχαμε συζητήσεις, αλλά τίποτα επίσημο ακόμα...».