Quantcast

Η πρόταση στον Ολυμπιακό για Ποντένσε και η πίεση της Λέστερ για Ομάρ

Ο Ντάνιελ Ποντένσε φέρεται να είναι ικανοποιημένος με την πρόταση που έχει στα χέρια του από ομάδα που αγωνίζεται σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συγκεκριμένη πρόταση φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ και παράλληλα προσφέρει στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός μελετάει σοβαρά τη συγκεκριμένη πρόταση, αν και θα ήθελε κάτι παραπάνω για να παραχωρήσει τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Ο Ποντένσε από την πλευρά του φέρεται να επιθυμεί τη μετεγγραφή του στη συγκεκριμένη ομάδα, καθώς θεωρεί πως είναι ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δεσμεύεται με συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως την τελική απόφαση για το μέλλον του θα πάριε η διοίκηση των Πειραιωτών, η οποία θα πρέπει να μείνει απολύτως ικανοποιημένη από την προσφορά, για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της Λέστερ φέρεται να επιθυμεί την άμεση απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ενισχυθεί το δεξί άκρο της άμυνας των “αλεπούδων”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αγγλική ομάδα θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με τον Νορβηγό μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα πιέσει τον Ολυμπιακό, προκειμένου να τον παραχωρήσει εντός Ιανουαρίου, με ένα μικρό οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για την παραμονή του παίκτη, ο οποίος όμως δε ρίχνει τις οικονομικές του απαιτήσεις κάτω από τα 1.2 εκατομμύρια ευρώ, ετησίως. Ο αγγλικός Τύπος από την πλευρά του τονίζει πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση της Λέστερ και του Ελαμπντελαουί, αφήνοντας να εννοηθεί πως άμεσα ο έμπειρος μπακ θα φορέσει τη φανέλα των “αλεπούδων”.