Quantcast

Ήττα για την Άστον Βίλα πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Η αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» στον ημιτελικό του Europa Conference League  έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Μπράιτον.

Με ήττα συνέχισε η Άστον Βίλα τις υποχρεώσεις της στην Premier League, καθώς έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Μπράιτον, σε αναμέτρηση για την 36η αγωνιστική. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των «γλάρων» σημείωσε ο Ζοάο Πέδρο, ο οποίος «νικήθηκε» σε εκτέλεση πέναλτι από τον (πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ) Ρόμπιν Όλσεν, αλλά πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» με κεφαλιά το 1-0 που διατηρήθηκε ως το τέλος.

Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τους ημιτελικούς του Europa Conference League (9/5), ο τεχνικός των «χωριατών», Ουνάι Έμερι, χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Όλσεν, Ντιέγκο Κάρλος, Κόνσα (90΄ Τσέιμπερς), Ντιν (90΄ Μορένο), Τόρες, Ντάγκλας Λουίζ, ΜακΓκίν, Ντιαμπί (73΄ Ντουράν), Ρότζερς (26΄ λ. τρ. Κας), Μπέιλι, Γουότκινς.

Στο μεταξύ, η Τσέλσι συνέτριψε 5-0 τη Γουέστ Χαμ και παρέμεινε στο... κόλπο της εξόδου στην Ευρώπη, καθώς «έπιασε» στη βαθμολογία τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναντι της οποίας έχει έναν αγώνα περισσότερο, αλλά καλύτερη διαφορά τερμάτων (+11 έναντι +1).