Quantcast

Ήττα στις λεπτομέρειες για Περιστέρι από Μπάμπεργκ

Το Περιστέρι γνώρισε την ήττα στη Γερμανία από την Μπάμπεργκ με 72-69 για την έκτη αγωνιστική του BCL.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα για την ομάδα του Περιστερίου και πλέον έχει ρεκόρ 3-3. Αντίθετα η Μπάμπεργκ μετράει τέσσερις νίκες και δύο ήττες.

Ένα καλάθι κι ένα κερδισμένο επιθετικό φάουλ του Πάρις Λι στα τελευταία δευτερόλεπτα έκριναν το ματς υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Μόουζες με 11 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ ξεχώρισε για τους ηττημένους, που είχαν μόλις 2/16 τρίποντα.

Η Μπάμπεργκ στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν η απόλυτη κυρίαρχος. Μάλιστα οι Γερμανοί προσπαθούσαν να χτίσουν μια διαφορά ασφαλείας. Τελικά το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε το Περιστέρι να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 27-21.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ηλιά Ζούρου έσφιξαν την άμυνά τους και κατάφεραν να μειώσουν την εις βάρος τους διαφορά. Με τρίποντο του Σκούτσι Σμιθ το Περιστέρι πήγε στα αποδυτήρια με παθητικό τεσσάρων πόντων και το σκορ να είναι 42-38 για την Μπάμπεργκ.

Το Περιστέρι στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκε αποφασισμένο για να διεκδικήσει τον αγώνα. Οι παίκτες του Ζούρου όχι μόνο μείωσαν, αλλά πέρασαν και μπροστά στο σκορ. Όμως η γερμανική ομάδα δεν ήταν διατεθειμένη να τα παρατήσει τόσο εύκολα και τελικά έκλεισε μπροστά το 3ο δεκάλεπτο με 59-57.

Η τελευταία και πιο καθοριστική περίοδος βρήκε τις δύο ομάδες να μάχονται σκληρά για τη νίκη. Το παιχνίδι είχε αποκτήσει χαρακτήρα ντέρμπι. Η Μπάμπεγκ είχε καλύτερες επιλογές στην επίθεση και πιο καθαρό μυαλό και τελικά κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 27-21, 42-38, 59-57, 72-69.

Μπάμπεργκ (Μουρς): Χάρις 9, Λι 7 (1), ΜακΛίν 4 (1), Ζένγκφελντερ 10 (1), Τέιλορ 4 (1), Κ. Μάρεϊ 11, Ομπασοχάν 11 (2), Ολίντε 7 (1), Στάκεϊ 3 (1), Μπρ. Τέιλορ, Βάιντεμαν 6 (2).

Περιστέρι (Ζούρος): Χάτσερ 5, Μόουζες 11, Σμιθ 9 (1), Βασιλόπουλος 8, Ξανθόπουλος 7, Αγραβάνης 2, Μπλέικ 4, Γόντικας, Γκρέι 9 (1), Μορέιρα 6, Σαλούστρος 2, Σκορδίλης 6.