Quantcast

«Καυτή» μονομαχία δικεφάλων στο ΟΑΚΑ - Οι πιθανές 11άδες

Ντέρμπι δικεφάλων στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με την ΑΕΚ να υποδέχεται απόψε (19:30) στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ.

Η ψυχολογία στις τάξεις και των δύο ομάδων είναι σε ανάταση για διαφορετικούς λόγους, αλλά ο στόχος είναι κοινός.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη τόσο για να διατηρηθούν σε θέση ισχύος έναντι Άρη και Παναθηναϊκού, που αναμετρώνται νωρίτερα (19:00) στο «Βικελίδης», όσο και για να βάλουν ένα τέλος στην κακή παράδοση της τελευταίας τετραετίας απέναντι στον ΠΑΟΚ, απέναντι στον οποίο μετρούν μόνο μία νίκη κι αυτή στην Τούμπα.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα ρίξει κατευθείαν στα βαθιά το μεγάλο απόκτημα της ομάδας, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Εκτός «μάχης» για την Ένωση θα είναι οι Σιμόες, Λε Ταλέκ, Γέβτιτς και Σβάρνας, αλλά διαθέσιμος είναι τελικά ο Λιβάι Γκαρσία που ξεπέρασε την ίωση.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, έρχεται από τη σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League με δεύτερη νίκη επί της Γάνδης , αλλά παρότι τον χωρίζει μεγάλη απόσταση από την πρώτη και την τρίτη θέση, ουδόλως αδιάφορος θα είναι στο ΟΑΚΑ.

Πάντως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει και πάλι ένα «βουνό» προβλήματα να αντιμετωπίσει μετά τα συνολικά τρία κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς εκτός «μάχης» είναι οι Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Σβαμπ και Ελ Καντουρί.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, που δεν ανακοίνωσε αποστολή, θα επιστρατεύσει εξ ανάγκης και μάλιστα, σε ρόλο βασικού τον Βαρέλα, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τον Δεκέμβριο.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς - Μισελέν, Μήτογλου (Βράνιες), Τζαβέλλας, Μοχαμάντι - Κριχόβιακ, Σιμάνσκι - Άμραμπατ, Μάνταλος, Τσούμπερ - Αραούχο.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης - Σάστρε, Βαρέλα, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ -Τσιγγάρας, Κούρτιτς - Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Μιτρίτσα - Άκπομ.