Quantcast

«Κλεισμένος από τον Ολυμπιακό φορ του Πανιωνίου» - Στη λίστα επιθετικοί των Νόριτς και Χόφενχαϊμ

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο 22χρονος επιθετικός του Πανιωνίου, Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος σκόραρε στο χθεσινό παιχνίδι των κυανέρυθρων στη Λάρισα, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας!

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο παίκτης είναι ήδη «κλεισμένος» από τους Πειραιώτες ενόψει καλοκαιριού και έτσι συνεχίζεται η παράδοση που θέλει την ομάδα του λιμανιού να παίρνει παίκτες από την ελληνική αγορά και δη από τον Πανιώνιο τα τελευταία χρόνια.

Ο Ντουρμισάι είναι διεθνής με την Ελπίδων της Αλβανίας (8 συμμετοχές και 1 γκολ), ενώ φέτος έχει παίξει σε 11 αγώνες πρωταθλήματος και έχει 3 γκολ συν 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Αποτέλεσμα εικόνας για ντουρμισαι πανιωνιος

Ο Ολυμπιακός, όμως, θα κινηθεί μεταγραφικά και τον Γενάρη, με τη θέση που τον «καίει» να είναι το «9» και τους Νέλσον Ολιβέιρα και Αντάμ Σαλάι να βρίσκονται στην ερυθρόλευκη λίστα.

Ο πρώτος παραχωρείται από τη Νόριτς, αλλά τον θέλουν αρκετές ομάδες της Championship και κοστολογείται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τον Ούγγρο φορ της Χόφενχαϊμ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Γερμανούς που δεν θα έλεγαν όχι σε πώλησή του τον Γενάρη.

Αποτέλεσμα εικόνας για adam szalai

Επιπλέον, στην ερυθρόλευκη μεταγραφική λίστα είναι και ένα... λαβράκι του Φρανσουά Μοντεστό από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, χωρίς να έχει διαρρεύσει το όνομα του εν αντιθέσει με τον Φράνκο Σολδάνο που είναι πολύ χαμηλά στις προτιμήσεις των Πειραιωτών.