Quantcast

Κλοπ: «Γράψαμε Ιστορία με λάθος τρόπο» - Το διπλό αρνητικό ρεκόρ της Λίβερπουλ

Απόλυτα απογοητευμένος μετά την συντριβή με 7-2 της Λίβερπουλ από την Αστον Βίλα ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ.

 Ο Γερμανός τεχνικός στις δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας έγραψαν Ιστορία, αλλά με λάθος τρόπο και τόνισε ότι η ομάδα του αποπροσανατολίστηκε μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε. 

«Ποιος θέλει να χάνει με 7-2; Πριν από χρόνια είπαμε ότι θέλαμε να γράψουμε ιστορία. Σήμερα (σ.σ. χθες) γράψαμε, αλλά προφανώς με λάθος τρόπο» τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ιστορική συντριβή της Λίβερπουλ με 7-2 από την Αστον Βίλα και πρόσθεσε: «Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε, αλλά όταν δέχεσαι εφτά γκολ τι να πεις ότι θα έληγε το παιχνίδι 7-7; Προφανώς κάναμε πάρα πολλά λάθη και τεράστια. Χάσαμε μπάλες σε λάθος περιοχή και δεν προστατεύσαμε σωστά. Φαινόταν ότι χάσαμε το ρυθμό μας μετά το 1-0. Δεν είναι δικαιολογία» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Το διπλό αρνητικό ρεκόρ της Λίβερπουλ

    Για πρώτη φορά από το 1953, μια  ομάδα που υπερασπίζεται τον τίτλο της δέχθηκε επτά γκολ, μετά την ήττα με 7-1 της Άρσεναλ από την Σάντερλαντ τον Σεπτέμβριο του 1953. 

    Επίσης η Λίβερπουλ είχε να δεχθεί τόσα πολλά γκολ σε ένα παιχνίδι εδώ και 57 χρόνια, από την ήττα με 7-2 του 1963 εναντίον της Τότεναμ στο Λονδίνο.