Quantcast

Λάμπαρντ: Οι παίκτες βρίσκονται σε κατάσταση άγχους - Τι είπε για τις πέντε αλλαγές στην Πρέμιερ Λιγκ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποφάσισε να ενώσει τη φωνή του με εκείνες των Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιούργκεν Κλοπ, ζητώντας με τη σειρά του, την εφαρμογή του μέτρου των πέντε αλλαγών στην αγγλική Premier League, για να αποφευχθεί η αύξηση των τραυματισμών, εξαιτίας του συμπιεσμένου προγράμματος που οδηγεί σε πάρα πολλές αναμετρήσεις: 

«Πιστεύω ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί ξανά με τους συλλόγους. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει από τότε που είχαμε πέντε αλλαγές όταν ξανάρχισε το πρωτάθλημα. Οι παίκτες βρίσκονται υπό απίστευτο άγχος, ειδικά εκείνοι που παίζουν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υπάρχουν πέντε αλλαγές παντού και αυτό είναι κάτι που πρέπει να επανεκτιμήσουμε», είπε ο 'Αγγλος προπονητής της Τσέλσι.

Όπως είναι γνωστό, το αποψινό παιχνίδι μεταξύ Κόβεντρι και Μπέρμιγχαμ στην Championship, θα είναι ο πρώτος αγώνας , που οι ομάδες θα. μπορούν να κάνουν έως και πέντε αλλαγές, σύμφωνα με τους νέους κανόνες. Κάτι που θα συμβεί για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Το συμβούλιο της EFL ( English Football League) συμφώνησε να αυξήσει τον αριθμό σε πέντε από τρεις, μετά από διαβούλευση με τις 72 ομάδες.