Quantcast

Παναθηναϊκός: Έφτασαν στο ΟΑΚΑ οι πρωταθλητές Ευρώπης - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας. 

Στην Αθήνα προσγειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού η οποία κατέκτησε τον 7ο τίτλο της στην Euroleague επικρατώντας το βράδυ της Κυριακής της Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 95-80. Χιλιάδες κόσμου, με φρενήρη ενθουσιασμό, υποδέχθηκαν στην πύλη 7 του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», σε ένα πρωτόγνωρο πανηγυρικό κλίμα τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Η αποστολή επιβιβάστηκε σε ένα καταπράσινο ανοιχτό λεωφορείο, το οποίο φέρει την επιγραφή «King is Back» (σ.σ ο βασιλιάς επέστρεψε) και μετέβη στο Parking 5 του ΟΑΚΑ, για να γιορτάσει με τον κόσμο του.

Δείτε φωτογραφίες από τον κόσμο του Παναθηναίκού στο ΟΑΚΑ:

Η πορεία του λεωφορείου προς το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας:

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το ρεύμα της Αττικής Οδού από Αεροδρόμιο προς Ελευσίνα έκλεισε εκτάκτως λόγω της διέλευσης της αποστολής του Παναθηναϊκού και του μεγάλου αριθμού φιλάθλων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς πάνω στο λεωφορείο δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Ματίας Λεσόρ ο οποίος, μαζί με τους συμπαίκτες του απολαμβάνει τη θριαμβευτική υποδοχή που επεφύλαξαν στην ομάδα οι οπαδοί των «πρασίνων».  

Οι πανηγυρισμοί από το... ράψιμο του έβδομου αστεριού στην φανέλα του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει από το Βερολίνο, εκεί όπου το βράδυ της Κυριακής, 26/5, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην κορυφή της Euroleague μετά από 13 χρόνια και θα κορυφωθούν επί αθηναϊκού εδάφου. 

Η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης αναχώρησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, σήμερα το πρωί από την γερμανική πρωτεύουσα με προορισμό την Ελλάδα και αναμένεται να «προσγειωθεί» στις 14:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την κούπα στις... αποσκευές της. 

Οι φίλαθλοι της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αναμένοντας την άφιξή της.