Quantcast

LIVE: Ολυμπιακός-Κράσνονταρ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ρωσική Κράσνονταρ και θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την επιστροφή του στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει την ομάδα του Πειραιά με την γνωστή συνταγή: Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας και Γκερέρο σε διάταξη 4-2-3-1.

Οι Σεμέδο και Τσιμίκας είναι στο όριο των καρτών και αν δεχθούν κίτρινη σήμερα χάνουν τη ρεβάνς.

Από την άλλη η Κράσνονταρ κατεβαίνει με διάταξη 4-3-3 και τους εξής 11: Σαφόνοφ, Σ. Πετρόφ, Φιόλουσον, Σπάιτς, Ραμίρες, Καμπόλοφ, Καμπελά, Βιλένα, Ναμλί, Μπεργκ και Βάντερσον.  

Για να φτάσει ο Ολυμπιακός μέχρι τα πλέι οφ του Champions League απέκλεισε την τσεχική Πλζεν και τη Μπασακσεχίρ από την Τουρκία. Απολογισμός; Τρεις νίκες και μία ισοπαλία, με μηδέν παθητικό.

Η Κράσνονταρ στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός την Πόρτο. Έχασε 1-0 στην έδρα της, αλλά επικράτησε με 3-2 εκτός, αφού προηγήθηκε με 3-0, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Πατήστε ΕΔΩ και ακούστε σε απευθείας σύνδεση την εξέλιξη του αγώνα από τον realfm 97,8. Λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από την ιστοσελίδα filathlos.gr