Quantcast

Ματσάρα χωρίς νικητή στο Αγρίνιο

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο Αγρίνιο, όπου Παναιτωλικός και ΑΕΛ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2. 

Οι γηπεδούχοι, στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου, παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη κόντρα σε μια ποιοτική ΑΕΛ. Ο Παναιτωλικός πήρε τον δεύτερο βαθμό του στο πρωτάθλημα, αφήνοντας υποσχέσεις, ενώ η Λάρισα έδειξε πως δύσκολα χάνει.

Δυνατά ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες στο Αγρίνιο, ωστόσο δεν μπορούσαν στα πρώτα λεπτά να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία. Στο 4’ ένα σουτ του Ουάρντα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 27’ η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μιχαήλ, με τη φάση να ελέγχεται στο VAR για οφσάιντ, ωστόσο μέτρησε κανονικά, καθώς ο σκόρερ καλυπτόταν. Η απάντηση του Παναιτωλικού ήρθε στο 34’, όταν ο Ντίαζ με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και πίεσε για δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή. Στο 61’ το σουτ του Ντάλσιο ανάγκασε τον Κρίστινσον να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση. Το ματς πήρε φωτιά μετά το 75’. Στο 77’ ο Μπαΐροβιτς μπήκε στο ματς και με γυριστό σουτ πέτυχε το 2-1. Η ΑΕΛ αντέδρασε άμεσα και στο 80’ ο Μόρας με κεφαλιά ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίενστεντ, Ταχάρ, Ντίας, Ντάλσιο (74' Ρομάν), Αριγίμπι (55' Ντουάρτε), Μοράρ (77' Μπαΐροβιτς).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς (68' Φατιόν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα (90’ Ασούμπρε), Νούνιτς (46' Ντάουντα).