Quantcast

Με άλλη ψυχολογία για το θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ - Οι σκέψεις του Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ «χαμογέλασε» με την απόφαση του CAS να του επιστραφούν οι 7 βαθμοί, καθώς από εκεί που είχε χάσει την επαφή του με τη δεύτερη θέση, πλέον είναι και πάλι φαβορί για να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, που αγωνιστικά παραπαίει στα πλέι οφ, πήρε ελπίδα από το CAS και πλέον είναι στο +3 από την ΑΕΚ στη «μάχη» για το «σεντόνι».

Βέβαια, οι Θεσσαλονικείς ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει το παραμικρό, με τη δεύτερη θέση να περνάει απόψε (21:45) από το Καραϊσκάκη και το ματς της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου καλή μετά την επανέναρξη, ο Αμπέλ Φερέιρα είναι υπ’ ατμόν και ο Δικέφαλος του Βορρά πάει ουσιαστικά για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) στο Φάληρο για να κρατάει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές την τύχη στα χέρια του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, ειδικά λόγω των απουσιών των Πέλκα και Λάμπρου.

Αναμένεται, λοιπόν, να παρατάξει την ομάδα του με τον Πασχαλάκη στο τέρμα και τους Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον και Μιχαηλίδη στην άμυνα.

Στον χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Εσίτι, Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί, ενώ η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Μπίσεσβαρ, Γιαννούλη και Άκπομ.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Μιχάι, Κρέσπο, Βέρνμπλουμ, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι και Τζόλης.

Εκτός έμειναν, πέραν των Πέλκα-Λάμπρου, οι Μίσιτς και Αουγκούστο.

Πάντως, οι Κρέσπο, Βέρνμπλουμ και Ζαμπά δεν υπολογίζονται, παρότι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των ασπρόμαυρων.