Quantcast

Με αύρα ευρωπαϊκή ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο - Τα πλάνα Φερέιρα και Κάναντι

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 7:00 το απόγευμα στην Τούμπα τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 1, μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Μπενφίκα και πριν την πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ του Champions League κόντρα στην Κράσνονταρ (22/9, 22:00).

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του καλούνται να αφήσουν πίσω τη μεγάλη επιτυχία της περασμένης Τρίτης και να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι στη σημερινή αναμέτρηση, ώστε να κάνουν το 2/2 στο πρωτάθλημα.

Και σε αυτό το παιχνίδι ο Πορτογάλος τεχνικός, αναμένεται να κάνει κάποια «αλχημεία» στη δεξιά πλευρά, δεδομένης της απουσίας του Ροντρίγκο, λόγω τραυματισμού, τον αποκλεισμό των Μάτος και Λύρατζη από την αποστολή και τον Λημνιό εκτός και «φευγάτο» για την Κολωνία.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ έπαιξε εκεί ο Μπίσεσβαρ, με τη Μπενφίκα ο Κρέσπο και έχει ενδιαφέρον ποιος θα επιλεγεί σήμερα (πιθανότατα ο πρώτος).

Επίσης, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Φερέιρα, δεδομένου του μικρού χρονικού διαστήματος που μεσολαβεί για το μεγάλο παιχνίδι στο Κράσνονταρ.

Κατά τ’ άλλα, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης στην τριάδα της άμυνας, ο Μπίσεσβαρ δεξιά και ο Γιαννούλης αριστερά.

Σβαμπ και Ελ Καντουρί δύσκολα θα αλλάξουν στον άξονα, Τζόλης και Πέλκας επίσης (αν και υπάρχει και η επιλογή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς) και ο Σφιντέρσκι αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή, με τον Άκπομ να βρίσκεται προ των πυλών της Μίντλεσμπρο.

Όσον αφορά τον Ατρόμητο, η πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα συνδυάστηκε με εντός έδρας ήττα από τον Βόλο, αποτέλεσμα που έφερε μουρμούρα από νωρίς.

Μετά από όσα έγιναν ανάμεσα στον προπονητή Νταμίρ Κάναντι και τον Άζερ Μπουσούλατζιτς, ο Βόσνιος μέσος έμεινε εκτός αποστολής και δεν υπολογίζεται πλέον, ενώ εκτός είναι και οι Ρισβάνης (τιμωρημένος), Βέλλιος, Θεοδωράκης και Γκαλβάο.

Ο Γιαννιώτης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, η τριάδα της άμυνας αναμένεται να αποτελείται από τους Γκάλο, Γούτα και Στρούγγη, ο Κιβρακίδης όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει δεξιά και ο Τομάσεβιτς αριστερά.

Σάλομον και Ούμπιντες πιθανότατα θα αποτελέσουν το δίδυμο στον άξονα, με τον Ραμπέγιο πιο μπροστά τους και τους Μανούσο-Ενσικουλού στην επίθεση.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Καραντώνης, βοηθοί του οι Καραγκιζόπουλος και Χατζηνάκος, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Φωτιάς.