Quantcast

Με εκτεταμένο rotation κόντρα στη Ναντ ο Ολυμπιακός - Όλοι πάνω στον Εμβιλά ενόψει Λεωφόρου

Το παιχνίδι με τη Ναντ (3/11, 19:45) είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αφού ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκλειστεί και δεν κυνηγά ούτε την 3η θέση.

 Έτσι, ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, αφού την Κυριακή (6/11, 19:30) ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παίκτες που είναι... ξεχασμένοι, όπως ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο Ουί Τζο Χουάνγκ και ο Μπόουλερ θα πάρουν φανέλα βασικού απέναντι στους Γάλλους, ενώ κατά πάσα πιθανότητα οι Μπουχαλάκης και Κούντε θα παίξουν στο κέντρο. Υποψήφιος για την ενδεκάδα είναι και ο Βρουσάι.

Εκτός αναμένεται να μείνουν παίκτες όπως ο Ρέαμπτσιουκ, ο Ιν Μπέομ Χουάνγκ, ο Μπιέλ, ο Μασούρας και ο Ντόι, που θα πάρουν ανάσες για το πολύ σημαντικό ματς στη Λεωφόρο.

Όσον αφορά τον Εμβιλά, ο Μίτσελ σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει την Κυριακή δίπλα στον Ιν Μπέομ Χουάνγκ. Ο Γάλλος χαφ αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες μια ίωση που τον ταλαιπωρεί κάπως, αλλά για να είναι 100% έτοιμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όλοι στον Ολυμπιακό έχουν πέσει από πάνω του.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr