Quantcast

Με ελλείψεις βασικών, αλλά χωρίς περιθώρια για απώλειες κόντρα στον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός

Χωρίς περιθώρια για άλλη γκέλα, που θα τον αφήσει ακόμα πιο πίσω στη βαθμολογία, υποδέχεται στις 3:00 το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για τη 10η αγωνιστική της Super League 1.

Έπειτα από μια εβδομάδα με πολύ εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον, λόγω των όσων ακολούθησαν του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και της πρόσληψης του Πιέρ Ντρεοσί, οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν πάση θυσία στις νίκες, προκειμένου να βρουν την ηρεμία τους πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (6/12, 19:30).

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει στη διάθεσή του τον Κουρμπέλη που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι ο Χατζηγιοβάνης που έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός έμειναν επίσης οι Αντονίτο και Σαβιέρ.

Αντίθετα, επέστρεψε στην αποστολή μετά από δύο αγώνες ο Μπουζούκης, όπως και ο Αγιούμπ που απουσίαζε τον τελευταίο 1,5 μήνα.

Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Πούγγουρας και Σένκεφελντ θα είναι τα δύο στόπερ, με τον Ζαγαρίτη στο αριστερό και τον Σάντσες στο δεξί άκρο της άμυνας.

Οι Αλεξανδρόπουλος και Μαουρίσιο θα είναι τα κεντρικά χαφ, με τον Αϊτόρ στη μία πλευρά και τον Βιγιαφάνιες (για πρώτη φορά ως βασικός φέτος) στην άλλη, ενώ οι Καρλίτος και Μακέντα θα είναι οι δύο επιθετικοί.

Ο Παναιτωλικός, από τη μεριά του, βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Καρασαλίδη και Μαλή για το κέντρο της άμυνας, στον Ματσόλα για την επίθεση, αλλά και στον Βάντερσον για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναιτωλικού σε σχηματισμό 4-2-3-1 είναι η εξής: Κνετ, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Περέιρα, Ταχάρ, Ντάλσιο, Γιάκολις, Ντίας, Αριγίμπι, Βέργος.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Σάντσες, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Αϊτόρ, Μαουρίσιο, Καρλίτος, Μακέντα, Καμπετσής, Τζαβίδας.

Παναιτωλικός: Κνετ, Μεντίνα, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Μελίσσας, Σκιαδάς, Τζανακάκης, Βέργος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.