Quantcast

«Με κορωνοϊό και ο Κίμιχ», σύμφωνα με την Bild

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην Μπάγερν σύμφωνα με την Bild. Την Τετάρτη (24/11) ο σύλλογος ανακοίνωσε αρχικά τη μόλυνση του Τσούπο-Μότινγκ και στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, «θετικός» βρέθηκε και ο Τζόσουα Κίμιχ. 

Εκτός από τον Μισέλ Κιουζάνς, οι Τσούπο-Μότινγκ και Κίμιχ εκτιμάται ότι δεν έχουν εμβολιαστεί, με το σύλλογο του Μονάχου ν΄ αντιμετωπίζει ξαφνικά άλλα δύο νέα κρούσματα την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τους Βαυαρούς, ο Τσούπο Μότινγκ έχει «χτυπηθεί» από κορονοϊό, ενώ προς το παρόν ο σύλλογος δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση που μετέδωσε η Bild για τον Κίμιχ. Άπαντες έχουν τεθεί σε καραντίνα και ακολουθούνται όλα όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Εκτός απρόοπτου, ο διεθνής δεξιός φουλ μπακ της Μπάγερν δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στο ντέρμπι κορυφής της Bundesliga στις 4/12 με την Ντόρτμουντ, καθώς με βάση τις οδηγίες που υπάρχουν θα πρέπει να μείνει σε απομόνωση 14 ημέρες από την ημέρα που βρέθηκε θετικός. Τελευταία φορά που αγωνίστηλε ήταν στις 6 Νοεμβρίου εναντίον της Φράιμπουργκ κι έκτοτε μπήκε δύο φορές σε καραντίνα.

Πρώτα κλήθηκε ν΄ αποχωρήσει από την Εθνική Γερμανίας, καθώς είχε έρθει σε επαφή με τον Νίκλας Ζίλε, που προσβλήθηκε από κορονοϊό, ενώ πέρασε σε απομόνωση και την προηγούμενη εβδομάδα.