Quantcast

Με πολλά νέα πρόσωπα κόντρα στη Λαμία η ΑΕΚ

Ευκαιρία για δοκιμές αποτελεί για τον προπονητή της ΑΕΚ Μαρίνο Ουζουνίδη ο σημερινός αγώνας με τη Λαμία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος είχε αναβληθεί πριν λίγες εβδομάδες.

Ο 50χρονος τεχνικός της Ένωσης δεν υπολογίζει συνολικά έντεκα παίκτες για το παιχνίδι, αφού απουσιάζουν οι διεθνείς, ενώ υπάρχουν και κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ο Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Άλεφ, τους διεθνείς Μπακασέτα, Μπακάκη, Μπάρκα, Γαλανόπουλο και Λιβάγια, ενώ τραυματίες είναι οι Μάνταλος, Οικονόμου, Πόνσε και Αλμπάνης.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Μπογέ που επέστρεψε κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και ο Μπάμπης που ταλαιπωρήθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, αλλά πλέον έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γκάλο δεξιά, ο Χουλτ αριστερά και οι Τσιγκρίνσκι-Σβάρνας στα στόπερ. Στον άξονα σίγουρος θεωρείται ο ανεβασμένος Μοράν, μαζί με Σιμόες ή Τσόσιτς. Ο δεύτερος, αν δεν ξεκινήσει στον άξονα, πιθανότατα να μεταφερθεί στα στόπερ στο πλάι του Τσιγκρίνσκι.

Από εκεί και πέρα, ο Γιαννιώτας αναμένεται να αγωνιστεί στο ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Γιακουμάκης στην κορυφή της επίθεσης και τις άλλες δύο θέσεις θα καλύψουν οι Κλωναρίδης -Αϊντάρεβιτς, χωρίς να αποκλείεται να δούμε είτε τον Μπογέ από την αρχή είτε κάποιον από τους «μικρούς» Γιούση και Μπότο να παίρνουν θέση βασικού.

Στον αντίποδα, την αποστολή της Λαμίας απαρτίζουν οι: Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Οσμάν, Πλιάτσικας, Μαστούρ, Δημούτσος, Πινιώτης, Επστάιν, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Κωστίκας.

Οι Μπαράλες, Μπερτόλιο, Μπλάζιτς και Καραγκούνης έμειναν εκτός, με τον τελευταίο να μην καταφέρνει να προπονηθεί ούτε χθες και να μένει έξω προκειμένου να προφυλαχθεί. Μόνος του προπονήθηκε και ο Χρήστος Καρυπίδης, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να δώσει το παρών στο σημερινό ματς με τον δικέφαλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας, καθώς το βράδυ (21:45) είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Ουγγαρία για την 3η αγωνιστική του Nations League.