Quantcast

Με στόχο την πέμπτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός - Τα σχέδια του Μπόλονι για Βόλο

Να πιστοποιήσει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση θέλει για ακόμη μία φορά ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έχει επικίνδυνη έξοδο, καθώς αντιμετωπίζει το μεσημέρι (15:00) εκτός έδρας τον Βόλο για τη 19η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι τα πηγαίνουν περίφημα στα τελευταία ματς, ενώ είναι αήττητοι μέσα στο 2021. Η ομάδα του Μπόλονι προέρχεται από την επικράτηση στο παιχνίδι της Λεωφόρου με τον ΟΦΗ, ενώ μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη Super League 1. Παράλληλα, μέσα στο νέο έτος η εστία του τριφυλλιού δεν έχει παραβιαστεί.

Όπως είναι λογικό, αυτά τα αποτελέσματα έχουν φέρει άνοδο του Παναθηναϊκού στις πρώτες θέσεις, με τους πράσινους να φιγουράρουν πλέον στην 5η θέση, στο -8 από τον Άρη που έχει ματς περισσότερο.

Από την άλλη, ο Βόλος προέρχεται από σημαντική νίκη στους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ είναι μία από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, καθώς μετά από 18 αγώνες βρίσκεται στη 7η θέση με 23 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με 4-3-3 κόντρα στον Βόλο, με τον Διούδη να είναι κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του θα παίξουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας και Χουάνκαρ.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο, Χατζηθεοδωρίδης και Βιγιαφάνιες, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Εμμανουηλίδης, Καμπετσής και Μακέντα.

Την αποστολή του τριφυλλιού συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος και Μολό.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, οι Μπουένο και Νίνης δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με τους πράσινους, όπως και οι Τέκιο και Σάντσες που είναι τιμωρημένοι.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φεράρι, Κολόμπο, Μήτογλου, Γκρίλο, Λογαράς, Τσοκάνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ρενάτο, Ριένστρα, Μπάλλας, Κανελλάκης, Κιάκος, Δουβίκας, Μπαρτόλο.