Quantcast

Μοχάμεντ Σαλάχ: Στο νησί των Ανέμων «δέθηκε» με την Λίβερπουλ

Από τη Μύκονο υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του ο Αιγύπτιος επιθετικός. Θα παίρνει 400.000 λίρες την εβδομάδα.

Από το νησί των Ανέμων ο άσος της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, «έδεσε» το μέλλον του με την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ, καθώς υπέγραψε τη μεγαλύτερη συμφωνία στην Ιστορία του συλλόγου.

Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για να παραμείνει στο Άνφιλντ ο Αιγύπτιος επιθετικός μέχρι τον Ιούνιο του 2025 με όρους που εκτιμάται ότι θα είναι κοντά στις 400.000 λίρες την εβδομάδα. Σε μια συμφωνία που οι υπογραφές μπήκαν στη Μύκονο, όπου περνά τις διακοπές του ο Σαλάχ.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Julian Ward, ο αθλητικός διευθυντής της Liverpool, πέταξε με μια αντιπροσωπεία στη Μύκονο, για να υπογράψει τα έγγραφα ο ποδοσφαιριστής. Με αυτό τον τρόπο δόθηκε ένα τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να αποχωρεί το επόμενο καλοκαίρι, όταν και θα έληγε το συμβόλαιο του.

Ήταν πάντα η επιθυμία του Σαλάχ να παραμείνει στο Μέρσεϊσάιντ, όπου έχει γίνει ίνδαλμα από τότε που πήγε από την Ρόμα το 2017.

Ο Σαλάχ ήταν ενθουσιασμένος με τη συμφωνία για το νέο του συμβόλαιο και είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Αισθάνομαι υπέροχα και είμαι ενθουσιασμένος που κερδίζω τρόπαια με τον σύλλογο. Είναι μια χαρούμενη μέρα για όλους» είπε χαρακτηριστικά.