Quantcast

Μπαρτζώκας: Έχουμε φέρει τη σειρά εκεί που θέλουμε - Με Παπανικολάου στο Game 3 με τη Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

«Πάντα είμαστε πεινασμένοι, να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο», δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Μπαρτσελόνα για το Game 3 της σειράς των playoffs της EuroLeague (30/4, 21:30) και ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Συγκεκριμένα, ο Μπαρτζώκας δήλωσε για την κατάσταση του Παπανικολάου: "Ο Παπανικολάου έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Δείχνει να έχει λίγο έλλειμμα δυνάμεων, προφανώς δεν θα χρειαστεί να παίξει 30 λεπτά. Σίγουρα θα είναι παρών και πιστεύω θα βοηθήσει".

Θυμίζουμε ότι ο αρχηγός των ερυθρολεύκων είχε χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις ενόψει του Game 3 της σειράς των πλέι οφ του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπαρτσελόνα (30/4, 21:30) στάθηκε στο break που πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν εννοείται την εξαιρετική απόδοση κάποιου παίκτη και μια αδράνεια προφανώς. Τα πλέι οφ είναι έτσι, οι παίκτες δεν είναι μηχανές. Πολλά εξαρτώνται από τον ανθρώπινο παράγοντα. Θα υπάρχει ένταση είναι προφανές, πάντα συμβαίνουν σε παιχνίδια πλέι οφ.

Ο Πετρούσεφ είναι μια χαρά έκανε προπονήσεις, ο Παπανικολάου έκανε πρώτη προπόνηση χθες ομαδική. Δείχνει να έχει λίγο έλλειμα δυνάμεων. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει 30 λεπτά, αλλά θα δώσει το παρών και θα μας βοηθήσει.

Τα λάθη έχουν σχέση με την επιθετική εκτέλεση και είδαμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Τα ριμπάουντ είναι θέμα επιθετικότητας και διάθεσης. Οι φυσικές μας δυνάμεις πρέπει να είναι σε καλά επίπεδα και δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να μας πάρει τις μπάλες. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν είχαμε την ίδια ένταση στις αποφάσεις σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Όλοι λένε για την έδρα και πόσο σημαντική είναι. Είναι σημαντικό και είμαστε προνομιούχοι που το έχουμε. Οι ομάδες παλεύουν για να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέιο οφ. Εμείς καταφέραμε και το πήραμε τώρα πίσω, δεν το είχαμε από την κανονική διάρκεια. Έχουμε φέρει τη σειρά εκεί που θα θέλαμε να είναι. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για κάθε κατοχή και μαζί, να ελέγξουμε τα συναισθήματα.

Αν μιλάμε για 5 παιχνίδια σε 2 εβδομάδες πάντα ένα μεγαλύτερο ρόστερ παίζει ρόλο. Πάντα το μυαλό είναι πιο δυνατό από το σώμα. Αν είναι δυνατό οδηγεί και το σώμα.

Δεν είναι ένα απλό ματς, είναι επιβράβευση των μεγάλων νικών που έχουμε κάνει. Έχουμε το προνόμιο να παίζουμε σε μια τέτοια διοργάνωση. Παλεύουμε για την καριέρα όλων μας. Είμαστε τυχεροί και προνομιούχοι που είμαστε εδώ. 100% νιώθουμε στήριξη και αυτό συμβαίνει όλη τη χρονιά».

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στις δηλώσεις του πριν από το Game 3 της σειράς των πλέι οφ του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπαρτσελόνα (30/4, 21:30) στάθηκε στο κλίμα που υπάρχει στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα στηρίξω την ομάδα ανεξάρτητα τις συνθήκες. Το θέμα δεν είναι η δική μου κατάσταση. Το θέμα είναι να βοηθήσω την ομάδα. Δεν πρόκειται για έναν παίκτη, αλλά για όλη την ομάδα και το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι.

Στο πρώτο παιχνίδι παλέψαμε για όλες τις μπάλες, στο δεύτερο δεν το κάναμε τόσο πολύ, ίσως να ήμασταν κουρασμένοι. Παίζουμε τώρα μπροστά στους φιλάθλους μας και πρέπει να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φτάσουμε στη νίκη.

Σίγουρα θα έχουμε παραπάνω δουλειά. Η Μπαρτσελόνα έχει γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά και να είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είναι τα πλέι οφ και πρέπει να παρουσιαστείς έτοιμος. Όποτε το ζητήσει ο κόουτς, πρέπει να ανταποκριθώ, είτε είναι το πρώτο είτε το τελευταίο λεπτό.

Πάντα είμαστε πεινασμένοι. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και περήφανο τον οργανισμό. Θέλουμε να κάνουμε καλή δουλειά και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Με πληροφορίες από filathlos.gr