Quantcast

Να δώσει συνέχεια στο θετικό ξεκίνημά του στη Super League 1 θέλει ο Άρης - Για τη συνέχεια του αήττητου ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Άρης υποδέχεται το απόγευμα (18:15) τον Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες» για την 5η αγωνιστική της Super League 1.

Το ματς διεξάγεται στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω έργων αναβάθμισης του χλοοτάπητα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει με άλλο ένα τρίποντο.

Στα αγωνιστικά, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπουσέ, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Σάκιτς, Δεληζήση, Ρόουζ και Γκανέα.

Το δίδυμο στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Ματίγια και Τζέγκο, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ματέο Γκαρσία και ο Μπρούνο Γκάμα.

Ο Μπερτόλιο θα παίξει ως δεκάρι και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Λόπεθ.

Οι Σίλβα και Κάτσε είναι μεν στην αποστολή του Άρη, αλλά δεν υπολογίζονται.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα μακριά από τη Ριζούπολη, θα αγωνιστεί απέναντι στους κίτρινους χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Γιαννακόπουλο και Μπρούσιτς, αλλά και τον τραυματία Ράιλι.

Ο Απόλλων ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη επί της ΑΕΛ και αν κάνει το δύο στα δύο στην εκκίνηση της σεζόν, θα το καταφέρει για πρώτη φορά μετά το 1970.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Άρης: Κουέστα, Μπουσέ, Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ρόουζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλος, Ρώσση, Τσαμπούρης, Πατράλης, Τσιλούλης, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλής, Φατιόν.